Styling

Zien wat werkt

We vinden het heerlijk om jouw persoonlijke wensen om te toveren naar een prachtig interieur waardoor jouw huis nog meer jouw thuis wordt. Dit is een creatief proces dat we graag samen met jou aangaan.

Stap 1

Kennismaking thuis

Tijdens het kennismakingsgesprek nemen we al je wensen door en bekijken we de ruimte(s) waar het om gaat. Mocht je zelf afbeeldingen hebben verzameld van de sfeer die je voor ogen hebt, dan vinden we het fijn om die hier ook in mee te nemen. Ook stemmen we het budget af waar we van jou mee mogen gaan werken. We stellen hier een minimum van €1500,- per ruimte voor (excl grote meubels zoals een bank of een eetset). Je betaalt alleen voor de producten die we gebruiken, niet voor het advies.

Stap 2

Plan van aanpak

Op basis van jouw wensen maken we een interieurplan. Dit duurt 3 tot 4 weken. De producten waarmee we werken selecteren we uit ons grote aanbod unieke merken. Als het plan af is, nodigen we je uit in de winkel om het plan te presenteren en je de materialen en kleurkeuzes te laten ervaren. Als alles naar wens is, gaan we over tot het bestellen van de items. Voor speciaal te bestellen producten, zoals meubels, vragen we een aanbetaling van 20%.

Stap 3

Dag van de styling

En dan is het zo ver… hét moment van de styling! Samen plannen we een dagdeel in waarop we langskomen met alle besproken accessoires, meubels en planten. We richten de ruimte(s) in zoals we hebben gepresenteerd in het plan en stylen het geheel tot in de puntjes af. In een paar uur tijd zie je jouw woning veranderen in het interieur dat je voor ogen had. Zo geweldig om te zien! Welkom in je nieuwe thuis, tijd om te genieten!

Stap 4

Betaling

Als alles naar tevredenheid is,  ontvang je per email de factuur die in de winkel of per betalingsverzoek kan worden voldaan. Mocht je na het bespreken van het plan langer dan 4 weken willen wachten met het bestellen van de producten, dan brengen we €395,- in rekening voor het maken van het ontwerp. Besluit je de producten binnen een half jaar na de bespreking van het plan te bestellen, dan wordt de eerder betaalde €395,- in mindering gebracht op de totale factuur.

Alleen advies?

Wil je graag alleen advies? Bijvoorbeeld over de indeling van de woonruimte, welke kleuren je het beste toe kan passen of heb je vragen over raamdecoratie of verlichting?

Ook dan zijn we er voor jou! We komen bij je thuis om de ruimte te bekijken en te ervaren. Op dat moment mag je 1,5 uur lang al je interieurvragen stellen en krijg je mondeling advies. De kosten hiervan zijn €150,-. Wil je dat dit moment van advies langer duurt? Dat kan! Dan wordt het bedrag per half uur met €50,- vermeerderd.

afgeronde projecten

aantal voorbeelden